Iroda
1013 Budapest, Döbrentei u. 8. I. em. 1.
Telefon
+36 (1) 224-7762
E-mail
messemunchen@promo.hu
Menü

Látogatók

IAA MOBILITY 2021

Nemzetközi mobilitási kiállítás

München
2021. szeptember 7-12.

A mobilitás nem vagy-vagy, a modern mobilitás sokszínűség.

A modern mobilitás összekapcsol, ez az új IAA MOBILITY.

 

Tisztelt Hölgyem/Uram!

 

Engedje meg, hogy felhívjuk szíves figyelmét a 2021. szeptember 7-12. között megrendezésre kerülő müncheni IAA MOBILITY nemzetközi szakvásárra. Legyen részese Ön is a vezető nemzetközi mobilitási platformnak.


Az IAA MOBILITY éppen olyan sokszínű, mint maga a mobilitás is.

- Open Space: az IAA MOBILITY-t közvetlenül eljuttatja a nagyközönséghez München belvárosában. A legszebb tereket úgy alakítják át, hogy Ön is átélhesse a mobilitás jövőjét. Az Open Space egyedülálló mobilitási élményt kínál neves márkákkal és kiállítókkal, izgalmas élő beszélgetésekkel, művészettel, kultúrával és szórakozással a szabadban.

- Blue Lane: az IAA MOBILITY egyik abszolút fénypontja. A Blue Lane Road segítségével Németország első környezetbarát sávját kínálják elektromos, hibrid és hidrogén meghajtású járművek számára. A tizenkét kilométeres tesztpálya lehetővé teszi a látogatók számára a fenntartható mobilitás megtapasztalását a mindennapi közlekedésben. A város legszebb útvonalai mentén ez a leggyorsabb út a müncheni kiállítási központ és a bajor metropolisz közepén található szabadtér között. 

-  Summit: az IAA MOBILITY csúcstalálkozója a szakma számára a Messe München vásárterületen. Ez az a hely, ahol a mobilitással kapcsolatos világpremierek, újdonságok megtalálhatók.  

 

BELÉPŐJEGY:

Az IAA MOBILITY vásárra elővételben belépőjegyet az interneten keresztül lehet rendelni, melyet
2021. július 31-ig kedvezményes árakon lehetséges megvásárolni. Használja ki a lehetőséget, ezzel pénzt és időt takaríthat meg.


A legfrissebb, aktuális információ, továbbá fontos tudnivaló a regisztrálásról, belépőjegyekről, egyéb tájékoztatás a  www.iaa.de honlapon található meg.

 

Utazási és szálláslehetőségek miatt forduljon partnerirodánkhoz bizalommal:
Universal Travel Kft., info@universaltravel.hu, +36 30 776 6761.

 

Használja ki ezt az egyedülálló lehetőséget partnerkapcsolatainak bővítésére az IAA MOBILITY kiállításon!

 

További kérdéseik esetén is állunk szíves rendelkezésükre!Vissza
Feliratkozás hírlevélre teszt