Iroda
1013 Budapest, Döbrentei u. 8. I. em. 1.
Telefon
+36 (1) 224-7764
E-mail
messemunchen@promo.hu
Menü

Látogatók

ASIA CLIMATE FORUM 2023

Szingapúr
2023. április 18-20.

Tisztelt Hölgyem/Uram!

 

Engedje meg, hogy felhívjuk szíves figyelmét a 2023. április 18-20. között, Szingapúrban megtartandó ASIA CLIMATE FORUM rendezvényre.

 

A gyors urbanizáció és a népességnövekedés miatt Ázsia rendkívül érzékeny a szélsőséges időjárási jelenségekre, az éghajlatváltozásra, az árvizekre és a légszennyezésre. Az innovatív megoldások kulcsfontosságúak a hatások kezeléséhez és mérsékléséhez, valamint az ellenállóbb gazdaság és infrastruktúra kialakításához.
Ezek a kihívások azonban üzleti lehetőségeket is jelentenek, többek között a következő területeken: elektromos és autonóm járművek; energiahatékony épületek; városi megújuló energia; városi és part menti árvizek feltérképezése; közegészségügy.


A fórum 3 részből áll:
- InterMET Asia

- InterFLOOD Asia
- InterAIR Asia


InterMET Asia

Az InterMET Asia számos kulcsfontosságú tevékenységben az alkalmazásokra összpontosít.

Az InterMET Asia lehetővé teszi a meteorológiai és hidrológiai adatok gyűjtésével, feldolgozásával, terjesztésével és felhasználásával kapcsolatos technológiai termékeket és szolgáltatásokat nyújtó cégeknek, hogy találkozzanak a szélsőséges időjárás hatásainak enyhítésével és kezelésével foglalkozó szakemberekkel.

InterFLOOD Asia
A gyors népességnövekedés és az urbanizáció, valamint a szélsőséges időjárás és az éghajlatváltozás jelentős hatásokkal jár, amelyeknek súlyos következményei lehetnek a mindennapokra, az üzleti életre és a gazdaságra nézve is. Ázsia a világ egyik legveszélyeztetettebb régiója.
A mai kihívások új gondolkodás-, finanszírozási és előrejelzési módot igényelnek.

InterAIR Asia
Évente mintegy 8 millió ember hal meg a rossz levegőminőség miatt, sokan közülük Ázsiában. Az InterAIR Asia egy új regionális rendezvény, amely a közegészségügy és a gazdasági fenntarthatóság kezeléséhez szükséges elengedhetetlen technológiák bemutatását tűzte ki célul.

A már létrehozott InterMET Asia programhoz kapcsolódva azt vizsgálja, hogy a levegőminőség nyomon követése, az adatok hozzáférhetősége és a pontos meteorológiai előrejelzés terén bevezetett innovációk hogyan tehetik lehetővé a korai veszélyjelzéseket - csökkentve ezzel a halálozási arányt, javítva az életminőséget.


A regisztráció az ingyenes látogatói belépőhöz itt található.

 

Legfrissebb, aktuális információ:  https://www.asiaclimateforum.com/

 

Utazása szervezésének megkönnyítése érdekében szíves figyelmébe ajánljuk partnerirodánkat:
Universal Travel Kft.
Elérhetőség:
info@universaltravel.hu
www.universaltravel.hu

 

 

Használja ki ezt a lehetőséget nemzetközi kapcsolatainak további erősítésére!

Kérdések esetén is állunk szíves rendelkezésre.
 Vissza
Feliratkozás hírlevélre teszt