Iroda
1013 Budapest, Döbrentei u. 8. I. em. 1.
Telefon
+36 (1) 224-7762
E-mail
messemunchen@promo.hu
Menü

Kiállítások

automatica sprint 2021

München

  2021. június 22-24.

Tisztelt Hölgyem/Uram!


Engedje meg, hogy felhívjuk szíves figyelmét a 2021. június 22-24. között megtartandó automatica sprint kiállításra.

Mindannyian vágyunk a személyes találkozókra ügyfeleinkkel és partnereinkkel. Tömören: vágyunk már a vásárok után.  Az új formátumú automatica sprint vásár reális esélyt kínál, hogy standardizált standépítési koncepciójával és központosított, koronavírus miatti előírásokkal kialakított cateringjével megvalósulhasson. Mivel az esemény személyes vásárból és digitális platformból áll, ezért bármikor rugalmasan reagálhatunk a júniusban fennálló feltételekre.

 

Milyen elkötelezettséggel jár a jelentkezés? Abszolút kezelhető. Mivel az automatica sprint kiállítás, amennyire csak lehet, annyira kompakt, flexibilis és a legkevésbé bonyolult.  Örülnénk, ha kiállítóként köszönthetnénk Önt is!

 

Az automatica sprint vásárra történő kiállítói regisztráció automatikusan magában foglalja mindkét eseményformátumot: a jelenléti vásárt és a digitális platformot is. Ez utóbbi az 1.150 eurós online részvételi díj befizetése után azonnal igénybe vehető.  Mivel ez a járványtól függetlenül fut, ez az összeg nem visszatéríthető. Viszont lehetőség van arra, hogy akár 8 héttel az esemény kezdete előtt lemondhassa részvételét az automatica sprint személyes kiállításon.


A standkiosztás kezdete: 2021. március 15. – megéri gyorsnak lenni!
További jelentkezési információk


Az automatica sprint digitális platformja nemcsak új iparági bemutatóként működik, hanem személyes digitális „szobát” is kínál. Ez egyfajta egyéni „színpadként” is használható, jóval meghaladva a személyes vásár időtartamát. A jelentéseket és a chat-funkciókat az alapcsomag tartalmazza, felárakért egyéb funkciók is foglalhatók.  

További információk a digitális platformról


A legfrissebb, aktuális információ itt található: https://automatica-munich.com/.

 

Kérdések esetén szívesen állunk rendelkezésre.Vissza
Feliratkozás hírlevélre teszt