Iroda
1013 Budapest, Döbrentei u. 8. I. em. 1.
Telefon
+36 (1) 224-7764
E-mail
messemunchen@promo.hu
Menü

Kiállítások

ASIA CLIMATE FORUM 2024

Szingapúr
2024. június 19-21.

Tisztelt Hölgyem/Uram!

 

Engedje meg, hogy felhívjuk szíves figyelmét a 2024. június 19-21. között, Szingapúrban megtartandó ASIA CLIMATE FORUM rendezvényre.

 

Az ASIA CLIMATE FORUM egy olyan globális platform, amely az éghajlatváltozással kapcsolatos kérdésekről folytatott párbeszéd és együttműködés előmozdítását tűzte ki célul. Kormányzati tisztviselőket, a magánszektor képviselőit, kutatókat és a legfontosabb érdekelt feleket hoz össze azzal a céllal, hogy megosszák egymással az éghajlatváltozással és az ahhoz való alkalmazkodással kapcsolatos ismereteket, szakértelmet és legjobb gyakorlatot.

 

Az ASIA CLIMATE FORUM elkötelezett a szegmens szolgáltatói számára az innovációk bemutatására szolgáló platform biztosításától kezdve az éghajlatváltozással kapcsolatos párbeszédet előmozdító világszínvonalú konferencia megrendezéséig.
Az éghajlatváltozással kapcsolatos katasztrófák mértékének csökkentése érdekében hangsúlyozza a szélsőséges időjárási jelenségek enyhítésének és az innovatív megoldások kritikus szükségességét.

 


A jelentkezési lehetőség itt érhető el.

 

Legfrissebb, aktuális információ:  https://www.asiaclimateforum.com/

 

Használja ki ezt az egyedülálló lehetőséget cége bemutatására az ASIA CLIMATE FORUM rendezvényen.
 

Kérdések esetén szívesen állunk rendelkezésre.
 

Ui.: Standjának kivitelezésével is forduljon hozzánk bizalommal!



Vissza
Feliratkozás hírlevélre teszt