Iroda
1013 Budapest, Döbrentei u. 8. I. em. 1.
Telefon
+36 (1) 224-7764
E-mail
messemunchen@promo.hu
Menü

Kiállítások

BAU 2025

A világ vezető vására: építészet, anyagok, rendszerek

München
2025. január 13-17.

Tisztelt Hölgyem/Uram!

 

Engedje meg, hogy felhívjuk szíves figyelmét a 2025. január 13-17. között Münchenben megrendezésre kerülő BAU kiállításra.

Legyen Ön is részese a sikertörténetnek!

 

BAU  - Áttekintés

A BAU, a világ vezető építészeti szakvására kétévente kerül megrendezésre. Itt találkozik mindenki, aki az épületek tervezésében, építésében és kivitelezésében részt vesz: építészek, tervezők, beruházók, ipari és kereskedelmi képviselők, szakemberek.

A középpontban az új technológiák, az új anyagok és a gyakorlatba ültethető új alkalmazási lehetőségek állnak. Itt a látogatók első kézből tapasztalhatják meg az építés jövőjét.

 

Az építés jövője

A BAU-n a szektor piacvezetői és az innovatív új cégek egyaránt bemutatják termékeiket és szolgáltatásaikat az új és meglévő, kereskedelmi célú, illetve lakóépületekkel kapcsolatban. Konkrét jövőbeli kilátásokat, innovatív megoldásokat szemléltetnek, továbbá inspirációt nyújtanak a valós szakmai gyakorlathoz.

A BAU bebizonyította, hogy jövőorientált kommunikációs platform. Optimális feltételeket kínál az innováció és a technológiai kompetencia fejlesztéséhez, amelyre ma szükség van ahhoz, hogy az építőipar globális, ökológiai és gazdasági kihívásai legyőzhetők legyenek.

 

Ágazatok közötti együttműködés

A BAU nemzetközi szinten egyesíti az építőipari ágazatok know-how-ját. Elősegíti a kooperációt, kapcsolatot közvetít. A BAU mindig is ideális helyszín volt a befektetési döntésekhez. Lehetővé teszi a kiállítók számára, hogy új, nemzetközi piacokra lépjenek be.

 

Közvetlen tudásátadás a gyakorlatban

A BAU értékes keretprogramja teszi teljessé a kínálatot. Fórumainak, különkiállításainak és találkozóhelyeinek köszönhetően a vásárt az egész ágazat legfontosabb információs és inspirációs platformjává teszi.

 

Miért érdemes kiállítani a BAU-n?

  • Egy helyen elérhető a teljes célközönség.
  • A jövő építészeti termékei és megoldásai ismerhetők meg.
  • A szakma információs és inspirációs platformja.

Jelentkezés, feltételek, árak itt elérhetők.

 

Használja ki ezt a lehetőséget termékeinek bemutatására és nemzetközi kapcsolatainak további erősítésére!

A legfrissebb, aktuális információ a https://bau-muenchen.com/en/ honlapon olvasható.

 

Kérdés esetén állunk szíves rendelkezésre.

 

 

Ui.: Standjának kivitelezésével is forduljon hozzánk bizalommal!

 



Vissza
Feliratkozás hírlevélre teszt